Τζακάρτα-Ινδονησία: Λιποθυμία 30 ατόμων σε συναυλία λόγω κοσμοσυρροής

Array

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο ολοκληρώθηκε η συναυλία των NCT 127 στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, όταν 30 θαυμαστές λιποθύμησαν ανάμεσα σε ένα πλήθος που συνωστιζόταν.

Η συναυλία στο Συνεδριακό Κέντρο της Ινδονησίας (ICE) στη BSD City, στη Τζακάρτα είχε αρχίσει με αυξημένα μέτρα ασφαλείας αφού η αστυνομία έκανε έρευνα μετά από προειδοποίηση για τοποθέτησης βόμβας. Ομάδα εξουδετέρωσης βομβών και ειδικές αστυνομικές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν στον χώρο δεν εντόπισαν εκρηκτικές ύλες ή μηχανισμό.

Η συναυλία – η πρώτη από τις δύο στο Συνεδριακό Κέντρο της Ινδονησίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Neo City – The Link» του K-pop συγκροτήματος NCT 127 – προσέλκυσε 8.000 θεατές, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τζακάρτα-Ινδονησία: Λιποθυμία 30 ατόμων σε συναυλία λόγω κοσμοσυρροής
Το συγκρότημα NCT 127

Ωστόσο, σταμάτησε προτού ολοκληρωθεί, αφού οι όρθιοι θαμώνες άρχισαν να σπρώχνονται προς τη σκηνή. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, 30 άνθρωποι λιποθύμησαν, όπως μετέδωσε το CNN Indonesia.

Σε ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας Dyandra Global Edutainment αναφέρεται ότι «οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να κινούνται ανοργάνωτα, κάτι που οδήγησε σε χάος και τελικά στη διακοπή της συναυλίας για την ασφάλειά τους».

Σύμφωνα με το CNN Indonesia, οι NCT 127 ειδοποιήθηκαν, ο αρχηγός του γκρουπ Taeyong σταμάτησε να τραγουδά και το συγκρότημα άρχισε να ζητά από τους θαυμαστές να «να ανοίξουν χώρο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος