Τρίκαλα: Συνελήφθη ο 86χρονος που σκότωσε τον 82χρονο αδερφό του με κυνηγετικό όπλο

Σε εισαγγελέα και ανακριτή αναμένεται θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (05/06), μετά τη σύλληψή του, ο 86χρονος που πυροβόλησε τον 82χρονο αδερφό του με κυνηγετικό όπλο, στην πυλωτή της κατοικίας του στα Τρίκαλα.

Υποστηρίζει οτι πρόκειται για ατύχημα, καθώς το κυνηγετικό όπλο εκπυρσοκρότησε τη στιγμή που το καθάριζε. Τα δυο αδέλφια χώριζαν επιχειρηματικές διαφορές που είχαν ξεκινήσει πρίν από πολλά χρόνια . 

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Τα δυο αδέλφια με τις οικογένειές τους έμεναν στην ίδια 3οροφη κατοικία αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είχαν καλές σχέσεις. Πρίν από αρκετά χρόνια η κοινή επιχείρηση που διατηρούσαν στα Τρίκαλα «έσπασε» στα δυο, έπειτα από διαφορές που είχαν λυθεί στα δικαστήρια. Οι σχέσεις ανάμεσα στα αδέλφια δεν είχαν αποκατασταθεί.

Γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης ο 86χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και φέρεται να είπε πως πυροβόλησε και σκότωσε  κατά λάθος τον 82χρονο αδελφό του, τη στιγμή που καθάριζε το κυνηγετικό του όπλο στην πυλωτή.  

Η σύζυγος του 82χρονου και ο γίος του κατέβηκαν στην πυλωτή όταν άκουσαν τον πυροβολισμό.

Η πλευρά του θύματος , μέσω του συνηγόρου τους , υποστηρίζει ότι ο 86χρονος είχε προσχεδιάσει την πράξη του.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης – Μίνα Μαυρογιάννη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος