Σε τραγωδία εξελίσσεται το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Ιλιάδος και Νεοπτολέμου στο Παγκράτι, με εμπλεκόμενα δύο οχήματα και μία πεζή που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Η 58χρονη που έχασε τη ζωή της ήταν μητέρα ενός ΑμεΑ κοριτσιού που αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα και βρισκόταν μαζί της, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Το κορίτσι είχε μόνο τη μητέρα του στον κόσμο που τη φρόντιζε καθώς είχε πεθάνει και ο πατέρας της, ενώ προσωρινά οι άντρες της Τροχαίας την έχουν μεταφέρει στο Τμήμα για προστασία και συμπαράσταση από ψυχολόγο. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για τη μεταφορά της σε κάποιο ίδρυμα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 84χρονος οδηγός που κινείτο επί της οδού Νεοπτολέμου, παραβίασε την προτεραιότητα και συγκρούστηκε με νομίμως διερχόμενο όχημα από την οδό Ιλιάδος.
Εν συνεχεία, έχασε τον έλεγχο και αφού παρέσυρε την πεζή που περνούσε από το σημείο με την ΑμεΑ κόρη της, στη συνέχεια προσέκρουσε σε σειρά από σταθμευμένα οχήματα, όπου και ακινητοποιήθηκε, προκαλώντας και εκτεταμένες υλικές ζημιές.
Ο 84χρονος οδηγός που κατείχε δίπλωμα, αναμένεται να συλληφθεί από την Τροχαία για την πρόκληση του θανατηφόρου δυστυχήματος, με την προανάκριση για τις συνθήκες του τραγικού τροχαίου να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος