Τραγική κατάληξη είχε πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Καπετάν Άγρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πάνω από την οδό Αγίου Δημητρίου, καθώς ένας 80χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το εσωτερικό του σπιτιού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος ήταν κατάκοιτος και διέμενε μόνος του στο διαμέρισμα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο σαλόνι της κατοικίας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε συσκευή ή εξοπλισμό που συνδεόταν με τη φιάλη οξυγόνου που χρησιμοποιούσε ο 80χρονος.
Οι φλόγες και οι πυκνοί καπνοί κατέστρεψαν σχεδόν ολοσχερώς το διαμέρισμα, ενώ η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς στα γειτονικά διαμερίσματα της πολυκατοικίας.
Η περιοχή είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών και ανησυχία στους κατοίκους.
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν άλλοι τραυματισμοί ή εγκλωβισμοί ενοίκων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος