Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Λυκείου Ελληνίδων Μονάχου

Το Λύκειο Ελληνίδων Μονάχου σε συνεργασία με την ενορία των Αγίων Πάντων, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, το Σάββατο 14 Δεκαμβρίου και ώρα 12.00-18.30, στο πολιτιστικό κέντρο“Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος” της εκκλησίας των Αγίων Πάντων Μονάχου.

Στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη αγορά του Λυκείου Ελληνίδων θα υπάρχουν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ελληνικά προϊόντα, κοσμήματα, είδη δώρων, καθώς και ένας εορταστικός μπουφές.

Πρόγραμμα:

Από τις 13.30 η Ελληνίδα ζωγράφος Ελένη Δ. Σαρρή θα φιλοτεχνήσει μαζί με τα παιδιά χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Στις 15.30 η χορωδία “Μελωδία” υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Κρινίτι θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά, παίζοντας πιάνο, το μέλος της χορευτικής ομάδας, Ιωάννης Τζαχρήστος.

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Λυκείου Ελληνίδων Μονάχου

Πηγή: doryforos.org

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος