Το Νοσοκομείο Βόλου δεν έχει ελλείψεις σε τραπεζοκόμους

Οι ανάγκες του Νοσοκομείου Βόλου σε τραπεζοκόμους είναι πλήρως καλυμμένες καθώς σε αυτό υπηρετούν οκτώ και υπάρχει δυνατότητα παροχής όλων των προβλεπομένων ρεπό η άδειών στο προσωπικό. Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου Βόλου, με αφορμή δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, για εξώδικη διαμαρτυρία των εργαζομένων.

Επιπλέον αναφέρει ότι μέχρι και τον Αύγουστο του 2015, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, εργαζόταν στο Νοσοκομείο προσωπικό υπηρεσιών σίτισης από ανάδοχη εταιρία και για το λόγο αυτό οι μόνιμοι τραπεζοκόμοι μπορούσαν και τότε να κανονίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις άδειες και τα ρεπό τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται  ότι κατά τη διαδικασία της διανομής γευμάτων το μεσημέρι, όπου υπάρχει και ο μεγαλύτερος φόρτος εργασίας, απασχολούνται συνολικά έξι τραπεζοκόμοι και οι ανάγκες των τμημάτων καλύπτονται χωρίς κανένα πρόβλημα και συμπληρώνει ότι οι τραπεζοκόμοι έχουν λάβει μέρος ή όλες τις μέρες της κανονικής τους άδειας για το έτος 2015 σύμφωνα με τα αιτήματα και τις ανάγκες τους.

«Η Διοίκηση αναγνωρίζει την προσπάθεια και την προσφορά των εργαζομένων στις υπηρεσίες εστίασης και σίτισης και σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη αποστείλει τις ανάγκες για πρόσληψη επικουρικού και μόνιμου προσωπικού όχι μόνο για το συγκεκριμένου κλάδο, αλλά και για λοιπές ειδικότητες που θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου», τονίζει η διοίκηση.

Καταλήγοντας η Διοίκηση του Νοσοκομείου με τη συνεργασία των στελεχών και όλων των εργαζομένων, διαβεβαιώνει την κοινή γνώμη ότι προβαίνει με σχεδιασμό και υπευθυνότητα σε όλες εκείνες τις ενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων του Νοσοκομείου, χωρίς να μένει απαθής σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει, ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και ανθρώπινα στο καθήκον και το έργο της παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Μαγνησίας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ