Το ΕΡΤnews στο Ισραήλ: Θραύσμα πυραύλου έπεσε δίπλα στον Πανάγιο Τάφο

Ένα μεγάλο κομμάτι, θραύσμα, από πύραυλο ο οποίος αναχαιτίστηκε περίπου στις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας (16/03), κατέπεσε κοντά στον Πανάγιο Τάφο, όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΡΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης.

Το θραύσμα, το οποίο πιθανότατα αποτελεί τμήμα των πτερυγίων κατεύθυνσης του πυραύλου που αναχαιτίστηκε, έπεσε κοντά στον ναό της Αναστάσεως.

Η κεραμοσκεπή που φαίνεται στις εικόνες, τις οποίες μετέδωσε το ΕΡΤnews από το σημείο, «μοιάζει πάρα πολύ με το Μετόχι της Παναγιάς, το οποίο βρίσκεται περίπου σε απόσταση 100 μέτρων από την είσοδο του Ναού της Αναστάσεως», μετέδωσε ο Γιώργος Σιδέρης, προσθέτοντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από ανθρώπους του ναού, δεν υπήρξαν παρά ελάχιστες ζημιές από το συμβάν.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος