Την ευθύνη για πολλαπλές επιθέσεις εναντίον ισραηλινών δυνάμεων στον νότιο Λίβανο ανέλαβε η Χεζμπολάχ

Η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι οι μαχητές της εξαπέλυσαν είκοσι τέσσερις επιθέσεις εναντίον ισραηλινών δυνάμεων στον νότιο Λίβανο την Τετάρτη (20/05).

Η ένοπλη οργάνωση ανέφερε ότι οι στρατιώτες της έπληξαν ισραηλινά στρατεύματα στις πόλεις Ρατσάφ, Ντεμπέλ, Ντεϊρ Σεριάν, Σαμάα, Χαντάθα, Μπιγιάδα και Νακούρα, χρησιμοποιώντας πυραυλικές ομοβροντίες, πυροβολικό και σμήνη βλημάτων τύπου «loitering».

Σύμφωνα με δήλωση, μαχητές της Χεζμπολάχ ενεπλάκησαν σε μάχη με μια προωθούμενη ισραηλινή μονάδα πεζικού, η οποία υποστηριζόταν από δύο άρματα μάχης Merkava, κοντά στο θρησκευτικό κέντρο Χουσεϊνίγια στην πόλη Χαντάθα, χρησιμοποιώντας ελαφρύ οπλισμό για να την αναγκάσουν να υποχωρήσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος