Αλιευτικός έλεγχος διενεργήθηκε τις βραδινές ώρες χθες, στην Ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μηχανιώνας και από στελέχη της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης (ΟΜΑΕ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν 42 ιχθυοκιβώτια αλιευμάτων συνολικού βάρους τριακοσίων τριάντα έξι κιλών (336kg) με ιχθύες του είδους «σαρδέλα» που βρέθηκαν στην κατοχή εμπόρου και ένα τεμάχιο συνολικού βάρους 15,7 kg του είδους «ξιφίας», για τα οποία δεν τηρούνταν οι προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας.
Το σύνολο των αλιευμάτων φυλάσσεται σε ψυκτικό θάλαμο, προκειμένου το μεν πρώτο να διατεθεί σε ευαγή ιδρύματα, το δε δεύτερο να καταστραφεί.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις κατά του εμπόρου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος