Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος πληροφορικής έστελνε ερωτικά μηνύματα σε εντεκάχρονη μαθήτρια μέσω instagram

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης σε βάρος 48χρονου δασκάλου, σε ιδιωτικό σχολείο, για κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος μαθήτριάς του.

Προηγήθηκε η καταγγελία μίας 11χρονης στην ανωτέρω Υπηρεσία, η οποία πήγε με τη μητέρα της στο τμήμα Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία, ο προαναφερόμενος, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, της έστειλε μήνυμα στο instagram, στο οποίο, με διάφορες προτάσεις, πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Σε νομότυπη έρευνα της οικίας του 48χρονου, o οποίος αναπλήρωνε μία έγκυο στο συγκεκριμένο σχολείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων (usb stick), τα οποία εστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για το αν έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου και σε άλλες μαθήτριες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δάσκαλος, όταν έγινε η καταγγελία, απολύθηκε από το σχολείο, ενώ η οικογένεια του κοριτσιού δεν επιθυμεί να πάρει άλλη έκταση το περιστατικό.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος