Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε ο δρόμος από τα θραύσματα των αυτοκινήτων που παρέσυρε και χτύπησε στο πέρασμα της 24χρονη οδηγός στην ανατολική Θεσσαλονίκη με τις εικόνες να μαρτυρούν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.
Η 24χρονη στην τρελή πορεία που διέγραψε οδηγώντας το όχημα της αρχικά μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε πάνω σε 15 σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ προκάλεσε ζημίες και σε ένα κατάστημα προκαλώντας το χάος σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης στις 4.00 τα ξημερώματα.
Τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην κυριολεξία εκσφενδονίστηκαν από το διερχόμενο όχημα που οδηγούσε η νεαρή οδηγός στο οποίο επέβαιναν και άλλα τρία άτομα.
Όπως υποστήριξε η μητέρα της, «Δεν ήταν μεθυσμένη όπως λένε είχε πιει ποσότητα ίσα με δύο μπύρες. Ήταν η κακιά στιγμή. Η κόρη μου και οι φίλες της τρόμαξαν πολύ, όμως ευτυχώς όλες είναι εντάξει και δεν υπήρξαν θύματα».
Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε την νεαρή γυναίκα η οποία είναι καλά στην υγεία της. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης. Η υπόθεση πήρε αναβολή για να εκδικαστεί στις 28 Ιανουαρίου.
Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος