«Θαλάσσιο Περιβάλλον – Ναυτιλία – Επιστήμες» στη Σπάρτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκθεση που ξεκίνησε στις 25/4 και θα διαρκέσει έως τις 9 Μαΐου στη Σπάρτη, στα πλαίσια εκστρατείας των HELMEPA-Lloyd’s Register Foundation.

Η Σπάρτη είναι μία από τις 14 πόλεις που θα παρουσιαστεί η έκθεση και στη λακωνική πόλη φιλοξενείται στην αίθουσα «Λακώνων ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου» του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Τίτλος της είναι: «Θαλάσσιο Περιβάλλον – Ναυτιλία – Επιστήμες» και αποτελεί μέρος της «Εκστρατείας Ενημέρωσης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και του Ευρύτερου Κοινού για το Θαλάσσιο Περιβάλλον, τη Ναυτιλία και τις Επιστήμες».

Την εκστρατεία στη Σπάρτη έχει θέσει υπό την αιγίδα της η Π.Ε. Λακωνίας/ Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Θαλάσσιο Περιβάλλον – Ναυτιλία – Επιστήμες» στη ΣπάρτηΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κυρία Α. Τζανετέα, ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Π. Αργυρόπουλος, οι Διευθυντές και οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, εκπαιδευτικοί και μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης.

Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Λακωνίας, η HELMEPA θα μεταφέρει στην Έκθεση με δαπάνες της Εκστρατείας περίπου 1.000 μαθητές από Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια της πόλης και της ευρύτερης Λακωνίας. Η Έκθεση θα λειτουργεί για τα σχολεία τις καθημερινές 09.00-13.00 και στη συνέχεια θα παραμένει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 15.00.

Επίσης, προγραμματίζεται Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς με θέμα «Θάλασσα και Άνθρωπος: Διασφαλίζοντας ένα Βιώσιμο Μέλλον» καθώς και δράσεις καθαρισμού σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Λακωνίας και άλλους τοπικούς φορείς.

«Θαλάσσιο Περιβάλλον – Ναυτιλία – Επιστήμες» στη ΣπάρτηΗ εκπαιδευτική κοινότητα της Λακωνίας, υποδέχτηκε την έκθεση με ενθουσιασμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος