Τέσσερις συλλήψεις για σημαντική ποσότητα ναρκωτικών στο Βόλο

Τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό συνέλαβαν χθες στο Βόλο, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών. Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 31, 24 και 27 ετών και έναν Άγγλο ηλικίας 25 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο Έλληνες κατελήφθησαν από άνδρες της ΟΠΚΕ να κατέχουν δύο χάρτινες συσκευασίες με κάνναβη βάρους 73,30 γραμμαρίων τις όποιες προμηθεύτηκαν από τον τρίτο Έλληνα και τον τέταρτο συλληφθέντα, τον Άγγλο έναντι ποσού 200 ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Άγγλου, με τη συνδρομή ειδικού σκύλου της αστυνομίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 313,66 γραμμαρίων, καθώς επίσης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα καθώς και δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι δράστες κατά τις συναλλαγές τους. Τα πάντα κατασχέθηκαν, όπως και ποσό 273 ευρώ που προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος