Με δύο εμφανίσεις την Παρασκευή και το Σάββατο 3 και 4 Μαρτίου, συνεχίζεται ο πανελλαδικός κύκλος εμφανίσεων από τους «Εκείνος & Εκείνος».
Συγκεκριμένα πρόκειται να ερμηνεύσουν τα κλασσικά τους τραγούδια, αλλά και τραγούδια από τον νέο τους δίσκο «Mέτρα με Τέχνη τον Καιρό», καθώς και αγαπημένα τους τραγούδια άλλων δημιουργών.
Οι Group ParΩdy Band στις αποσκευές τους έχουν σημαντικές εμφανίσεις του καλοκαιριού (Πλατεία Νερού, SummΕΡΤime, Φεστιβάλ ΚΝΕ Θεσσαλονίκης) καθώς και την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο: «Παράξενοι καιροί», έναν δίσκο συλλογικό και «χειροποίητο» με 11 τραγούδια σε παραγωγή του πολύπειρου Δημήτρη Μητσοτάκη («Ενδελέχεια»). Είναι μια παρέα εξαιρετικών μουσικών που με κοινό τόπο την αγάπη τους για τη μουσική, συνδημιουργούν και συνδιαμορφώνουν νότες και τραγούδια. Προτείνουν ένα μείγμα έντεχνου, ροκ και παραδοσιακού ήχου.
Ιnfo
Παρασκευή 3 Μαρτίου
Αρχιτεκτονική στις 9:30 μ.μ.
Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116, Γκάζι), 11854 Αθήνα
Στο Ηράκλειο Αττικής
Το Σάββατο, 4 Μαρτίου στις 11 μ.μ. το Echoes φιλοξενεί τους “Εκείνος + Εκείνος”. Μαζί τους: ο Γιάννης Γρυπαίος – Μπάσο , ο Βαγγέλης Κρίθαρης – Ηλ. Κιθάρα και ο Δημήτρης Αιγινίτης – Τύμπανα & φωνητικά.
Info
Echoes
Κ. Ωραιοπούλου 2, Νέο Ηράκλειο
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος