Συνάντηση των Γιατρών του Κόσμου με τον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Nils Muižnieks

Επίσκεψη με ιδιαίτερη σημασία πραγματοποιεί στη χώρα μας ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Nils Muižnieks και στα πλαίσια αυτά πραγματοποιεί συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων.

Όπως αναφέρουν οι Γιατροί του Κόσμου, στο λογαριασμό τους στο facebook: “Ο Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας, κ. Κανάκης Νικήτας μαζί με τον Υπεύθυνο Προάσπισης και Διεκδίκησης Δικαιωμάτων της οργάνωσης κ. Στάθη Πουλαράκη, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, κατόπιν πρόσκλησης του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Mr. Nils Muiznieks, σε διάλογο μαζί με άλλους φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών για τις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα και την ρατσιστική και ομοφοβική βία και τον εξτρεμισμό.

Συνάντηση των Γιατρών του Κόσμου με τον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Nils MuižnieksΟ Επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, κ. Nils Muižnieks, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα από τις 3 έως 8 τις Ιουλίου 2016.

Η επίσκεψη θα επικεντρωθεί σε θέματα που σχετίζονται με τη ρατσιστική βία και τον εξτρεμισμό, καθώς και για τις επιπτώσεις των μέτρων λιτότητας για την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιδίως των ατόμων με αναπηρία και των ηλικιωμένων.

Ο Επίτροπος, επίσης, επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο και των μεταναστών”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος