Την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να συναντηθούν στο Βερολίνο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολαντ, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.
Στους συμμετέχοντες στην συνάντηση, έως τώρα, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι.
Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, η καγκελάριος, ο Γάλλος πρόεδρος και ο επικεφαλής της Κομισιόν θα έχουν συνάντηση και με την ηγεσία των Ευρωπαίων βιομηχάνων.
Η νέα αυτή εξέλιξη φαίνεται να επιβεβαιώνει τις ουσιαστικές διαφορές της ιταλικής κυβέρνησης με εκείνες του Παρισιού και του Βερολίνου, σε ότι αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού, την ανάγκη να ξεπερασθεί η πολιτική της λιτότητας και τα κύρια αποτελέσματα της συνόδου της Μπρατισλάβα.
Πηγή Ansa, ΑΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος