Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Κρατιδίου της Έσσης, Μπόρις Ράιν, είχε την Παρασκευή στο Yπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Νίκος Δένδιας.
«Συζητήσαμε, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν τη διμερή αμυντική συνεργασία στον τομέα της αμυντικής καινοτομίας», ανέφερε στο Χ ο κ. Δένδιας.
Υπογραμμίζει ακόμη ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση του κ. Ράιν να επισκεφθεί την Έσση, «προκειμένου να διερευνήσουμε περαιτέρω την ανωτέρω συνεργασία μας στην Έρευνα και Καινοτομία».
Υποδέχθηκα σήμερα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον
— Nikos Dendias (@NikosDendias) November 28, 2025
Πρωθυπουργό του Κρατιδίου της Έσσης, κ. @Boris_Rhein, με τον οποίο συζητήσαμε, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν τη διμερή αμυντική συνεργασία στον τομέα της αμυντικής καινοτομίας.
Αποδέχτηκα, με ιδιαίτερη χαρά, την πρόσκληση… pic.twitter.com/Dd3AHiC9Ch
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε επίσης και με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, Γεώργιο.
Όπως ανέφερε με ανάρτησή του στο Χ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στην Αθήνα.
Είχα την ευλογία να συναντηθώ σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στην Αθήνα. pic.twitter.com/6HmdJAb39w
— Nikos Dendias (@NikosDendias) November 28, 2025
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος