Τραγικό τροχαίο στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε φλεγόμενο όχημα

Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι που ζούσαν στην Ελβετία δύο άνδρες, καθώς και δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο στην κεντροανατολική Γαλλία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Κολόνζ, κοντά στα ελβετικά σύνορα. Πλην του ανήλικου, τα υπόλοιπα θύματα ήταν 18 ετών, ανάμεσά τους και ο οδηγός. Οι τέσσερις νέοι, που αποτελούσαν δύο ζευγάρια και είχαν πορτογαλική υπηκοότητα αλλά κατοικούσαν στην Ελβετία, ταξίδευαν με κατεύθυνση το Παρίσι, όπως ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αντουάν Σελ, αναπληρωτής εισαγγελέας της Μπουρ-αν-Μπρες.

Οι πρώτες ενδείξεις της έρευνας δεν φανερώνουν χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών από τον οδηγό, ενώ έχει ζητηθεί νεκροψία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 22:30, τοπική ώρα. Μετά τη σύγκρουση, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Παρά τη γρήγορη επέμβαση των πυροσβεστών, που ειδοποιήθηκαν μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 18, όλοι οι επιβαίνοντες εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος