Στον Παναθηναϊκό ο Έλιοτ Ουίλιαμς

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος σκόρερ του NBDL με 28,4 πόντους μέσο όρο και πρωταθλητής της αναπτυξιακής λίγκας του NBA με την θυγατρική ομάδα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Σάντα Κρουζ Γουόριορς, επιβεβαίωσε ρεπορτάζ των ΜΜΕ στις ΗΠΑ, πως θα φορέσει τη φανέλα με το “τριφύλλι”.

Ο 27χρονος γκαρντ είναι αυτό που έψαχνε ο Τζόρτζεβιτς για ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής με έναν «καθαρόαιμο» σκόρερ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον β’ γύρο της φάσης των «16» της Euroleague, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ουίλιαμς έκανε τα πρώτα του βήματα στο St. George’s Independent School, ενώ στα κολεγιακά του χρόνια (2008-10) αγωνίστηκε στο Duke του Μάικ Σιζέφσκι και στο Memphis. Το 2010 έγινε ντραφτ στο Νο22 από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά έχασε τη σεζόν 2010-11, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Το 2013 υπέγραψε στους Φιλαδέλφεια 76ers, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στην ομάδα και από το 2014 αγωνίζεται στο NBDL, αρχικά με τους Delaware 87ers και στη συνέχεια με τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς. Ακολούθησαν κάποια μικρής διάρκειας συμβόλαια στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ, Νιού Ορλίνς Πέλiκανς και Μέμφις Γκρίζλις, όμως το NBDL ήταν αυτό που τον ανέδειξε.

Το 2015 κατέκτησε το πρωτάθλημα και τον τίτλο του MVP των τελικών, ενώ έχει αγωνιστεί στα All Star του NBDL το 2015 και το 2016.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος