Στον ανακριτή είκοσι συλληφθέντες για τις τηλεφωνικές απάτες – Προφυλακίστηκαν ήδη πέντε κατηγορούμενοι

Ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη, η μαραθώνια διαδικασία των απολογιών στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που εξαπάτησε τηλεφωνικά, περισσότερα από 1.000 άτομα, αποσπώντας τους χρήματα και κοσμήματα καθώς οδηγήθηκαν το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, είκοσι από τους συλληφθέντες.

Ήδη πέντε από τους 24 συλληφθέντες που απολογήθηκαν την Τρίτη, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με απόφαση ανακριτών και εισαγγελέα. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Οι υπόλοιποι -μεταξύ αυτών και ο υπαρχηγός- αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης αρνήθηκε τις κατηγορίες, αναφέροντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και ότι αυτός που χρησιμοποιούσε τις τηλεφωνικές του επαφές ήταν ο πατέρας του.

Θύματα του κυκλώματος με τις τηλεφωνικές απάτες αποκλειστικά στο ΕΡΤnews

Επί πέντε μήνες βρίσκονταν στο μικροσκόπιο των Αρχών, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Θύματα του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων Κρίστι Κρανά, μίλησαν αποκλειστικά στο ΕΡΤnews και τη Γεωργία Κριεμπάρδη, περιγράφοντας τη μέθοδο των απατεώνων.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος