Στο στόχαστρο του Αχ. Μπέου, κατά τη σημερινή συνέντευξη τύπου, που έδωσε με αφορμή την υπόθεση εκβίασης εναντίον του, βρέθηκε και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καρεκλίδης. Όπως είπε μάλιστα, έχει συλλέξει εναντίον του πολλά επιβαρυντικά στοιχεία, τα οποία έχει ήδη αποστείλει στον εισαγγελέα.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ο δημοσιογράφος λάμβανε επιταγές από εργολάβους, καθώς επίσης και από τον δημοτικό σύμβουλο Βόλου, Αθανάσιο Κουντουρά, την περίοδο 1998 – 2008.
Στα λεγόμενα Μπέου, αντέδρασε άμεσα ο κ. Καρεκλίδης, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον του για «συκοφαντικές, υβριστικές, απειλητικές αναφορές» σε βάρος του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Δεν αποκλείεται δε, μετά την υποβολή της μήνυσης, να κινηθεί από την Εισαγγελία η αυτόφωρη διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος