Στο Λονδίνο θα φας τον γύρο που δεν περίμενες ποτέ: Χταπόδι σε πίτα

Ένα πρωτότυπο εστιατόριο στο Λονδίνο έχει τραβήξει τα βλέμματα με μια μοναδική γαστρονομική πρόταση: γύρο από χταπόδι. Το κατάστημα, που ονομάζεται Pescobar και βρίσκεται στην αγορά του Camden, έχει γίνει viral στα social media λόγω αυτής της ασυνήθιστης και καινοτόμας ιδέας.

Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό γύρο, που συνήθως παρασκευάζεται με χοιρινό ή κοτόπουλο, εδώ το χταπόδι ψήνεται σε σούβλα και σερβίρεται μέσα σε κυπριακή πίτα, πιο αφράτη και παχύτερη από την κλασική ελληνική. Το αποτέλεσμα είναι μια γεύση που παντρεύει τη φρεσκάδα και την τρυφερότητα του θαλασσινού με την παράδοση του γύρου, προσφέροντας μια διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία.

Η ιδέα αυτή έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και συζητήσεις στο διαδίκτυο, με πολλούς να δείχνουν περιέργεια αλλά και επιφυλάξεις. Κάποιοι εκφράζουν αμφιβολίες, κυρίως λόγω της ιδιαίτερης φύσης του χταποδιού, ωστόσο η πρωτοτυπία και η τόλμη στην παρασκευή του γεύματος έχουν κερδίσει την προσοχή πολλών.

Στο Pescobar προσφέρουν επίσης χοτ ντογκ με χταπόδι, το οποίο πωλείται στην τιμή των 17,5 λιρών, μια απόδειξη της διαφορετικής προσέγγισης στο street food. Παρά την ασυνήθιστη φύση του προϊόντος, το εστιατόριο φαίνεται να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, αποδεικνύοντας ότι η καινοτομία μπορεί να κερδίσει το κοινό.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος