Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα πως ο 42χρονος προπονητής, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, έχει αναλάβει την Κ17 των «ερυθρολεύκων».
Ο Συλαϊδόπουλος βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού από το 2015, έχοντας υπό την επίβλεψή του την Κ17 και κατόπιν την Κ19.
Στην αρχή της περσινής σεζόν ανέλαβε υπηρεσιακός στην αντρική ομάδα, έπειτα από την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος. Στη συνέχεια, έγινε βοηθός του Λάσλο Μπόλονι και όταν απολύθηκε και ο Ρουμάνος, ο Συλαϊδόπουλος ανέλαβε ξανά υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της χρονιάς.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17 ενώ τοποθετείται ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας «Tomorrow’s Legends».
Ως επικεφαλής του παραπάνω προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους προπονητές, ασχολείται με την εξατομίκευση και την καθημερινή βελτίωση των elite players της ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο τεχνικο-τακτικό κομμάτι ακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το άθλημα. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Κ17 στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες».
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑΣ: OLYMPIACOS.FC
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος