Στέψη βασιλιά Καρόλου: Η κατάσταση στους δρόμους του Λονδίνου

Από τις 05:00 σήμερα το πρωί, ένα μεγάλο μέρος του Westminster έχει αποκλειστεί και εκτείνεται από τον ποταμό μέχρι το Mayfair που καλύπτει το St James’s Park και το Green Park και κατά συνέπεια να υπάρχουν πολλοί δρόμοι που να είναι κλειστοί στο κέντρο του Λονδίνου.

Οι δρόμοι της Νότιας Όχθης του Τάμεση, κυρίως γύρω από το σταθμό Waterloo, είναι επίσης κλειστοί, όπως και τα επιχώματα Victoria και Albert βόρεια και νότια του ποταμού Τάμεση.

Αυτό δυσχεραίνει τις μεταφορές με το αυτοκίνητο, γι’ αυτό το λόγο προτείνεται να χρησιμοποιούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και το περπάτημα για κοντινές αποστάσεις.

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Η κατάσταση στους δρόμους του Λονδίνου

Για να μη γίνει μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι αρχές προτρέπουν τους ανθρώπους να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους ώστε να μη δημιουργηθεί πλήθος κόσμος και μεγάλες «ουρές» σε πολυσύχναστους σταθμούς.

Τέλος υπάρχει ενημέρωση ότι το Σάββατο δε θα δρομολογηθούν επιπλέον τρένα από τα καθορισμένα, όποτε ο κόσμος πρέπει να βεβαιωθεί για τον τρόπο επιστροφής του και πως δε θα «εγκλωβιστεί».

Πηγή: BBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος