Για την παράσταση «Hotel Amour» την οποία σκηνοθετεί, τα πλάνα της για το μέλλον και την επετειακή έκδοση του «Παρά πέντε» που αναμένεται να βγει κοντά στις γιορτές μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου ήταν καλεσμένη.
Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος, μέχρι εκνευρισμού μερικές φορές. Επειδή θέλω όλα να είναι έτσι όπως τα θέλω, είμαι πάρα πολύ δύσκολη να προσαρμοστώ στο καινούργιο της καθημερινότητας. Έχω “πρωτόκολλο” το οποίο όταν διασαλευτεί αυτό όλο, δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να φάω. Έχω αυτές τις δυσκολίες που δεν είναι ωραίες, δεν τις λέω με περηφάνεια, γιατί δυσκολεύουν κυρίως εμένα την ίδια. Πάντα ό,τι κι αν κάνω θα πρέπει να προβλέψω τι θα με ενοχλήσει, γιατί πάντα κάτι θα με ενοχλήσει. Περιοδείες δεν πάω, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η καθημερινή μετακίνηση, μου δημιουργεί αναστάτωση που θα μείνω σε μέρη που δεν ξέρω που είναι και σε συνδυασμό με τη δουλειά που πρέπει να είμαι ξεκούραστη, με διαλύει. Κουβαλάω τα μαξιλάρια μου, είναι μία φρίκη».
Ταυτόχρονα, μίλησε για την παράσταση «Hotel Amour» την οποία σκηνοθετεί: «Είμαι περήφανη για τους συνεργάτες που διάλεξα φέτος. (…) Φέτος θα βγει στην τηλεόραση το “IQ160” που έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα. Όταν σκηνοθετώ, δεν θέλω να κάνω τίποτα μαζί, θέλω να είμαι εκεί αφοσιωμένη. Δεν ήθελε να φορτώσω πολύ αυτόν τον χειμώνα».
Όσον αναφορά, τις επιτυχίες αλλά και το πολυαναμενόμενο reunion του «Παρα Πέντε» εξήγησε: «Η καριέρα ενός ανθρώπου έχει πάνω και κάτω, δεν είναι ούτε επιτυχίες ούτε αποτυχίες, ακόμα και των πιο μεγάλων ονομάτων στον πλανήτη, και αυτό είναι και το ενδιαφέρον. (..) Τις επιτυχίες σίγουρα τις προβλέπω, για το “Παρά Πέντε”, ας πούμε, ήξερα σίγουρα ότι κάτι θα κάνει. Σε αυτά που δεν έχουν πάει πολύ καλά, το καταλαβαίνεις λίγο από την αρχή που ξεκινάει. Αν όμως έχει τίμια πρόθεση, είναι εντάξει. Το θέμα είναι να μην πάει να ξεγελάσει τον θεατή. Αν δεν πήγε, γιατί ας πούμε απέναντι είχε κάτι πιο ενδιαφέρον, δεν πειράζει, δεν παθαίνω τρέλα. (…) Για το “Παρά Πέντε” θα κάνουμε κάτι, δεν μπορώ να σας πω πολλά και ο λόγος δεν είναι ότι σας κρατάω μυστικά. Ξέρω πάνω-κάτω τι θα κάνουμε αλλά δεν μπορώ να τα προδώσω όλα. Θα είναι ένα επετειακό εκεί κοντά στις γιορτές. Το μόνο που σας λέω είναι αυτό. Όλα τα άλλα θα τα μάθετε σύντομα. Θα πατήσουμε πάνω στις ιδέες του κοινού αλλά θα κάνουμε και δικά μας πράγματα. Θα είναι ένα σπονδυλωτό και με fiction και με μη-fiction πράγματα, θα δείξει λίγο τους χαρακτήρες. Όχι φουλ κανονικό επεισόδιο αλλά θα έχει κάτι. Δεν θα είναι σαν τα “Φιλαράκια”. Θα είναι κάτι πιο καλό».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος