Σκίμπε: «Τεστ υψηλού ανταγωνισμού τα παιχνίδια με Αυστραλία»

Με τον νέο προπονητή της, Μίχαελ Σκίμπε, η Εθνική ομάδα θα βρεθεί δίπλα στους ομογενείς Έλληνες της Αυστραλίας και θα αντιμετωπίσει τον ερχόμενο Ιούνιο σε δύο φιλικούς αγώνες την πρωταθλήτρια Ασίας, Αυστραλία.

Ο πρώτος φιλικός αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 4 Ιουνίου στο “ΑΝΖ Stadium” του Σίδνεϊ, ενώ ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου με τον Μίχαελ Σκίμπε να ανυπομονεί για τα παιχνίδια όσο και οι Έλληνες που ζούνε στην Αυστραλία.

Μιλώντας ενόψει των δύο φιλικών παιχνιδιών με την Αυστραλία, ο Μίχαελ Σκίμπε επεσήμανε:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε την Αυστραλία, μια διαχρονικά καλή ομάδα, αν αναλογιστεί κάποιος ότι καταφέρνει συνέχεια να συμμετάσχει στα Παγκόσμια Κύπελλα.

Σκοπεύω να έχω μαζί μου την καλύτερη ομάδα, επειδή οι αγώνες μας στην Αυστραλία θα είναι οι τελευταίοι που θα δώσουμε πριν από τον επόμενο Σεπτέμβριο, οπότε θα παίξουμε ένα φιλικό στην Ρωσία και στη συνέχεια θα μπούμε στη διαδικασία της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Οφείλουμε, λοιπόν, να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωνόμαστε συνέχεια και εκτιμώ ότι αυτοί οι αγώνες θα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού».

Ο τελευταίος φιλικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες χρονολογείται από τις 25 Μαΐου 2006, όταν η Ελλάδα είχε ηττηθεί από τους “socceroos” με 0-1 στο στάδιο MCG της Μελβούρνης με γκολ του Σκόκο στο 16ο λεπτό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος