Σφοδρές αντιδράσεις στη Ζαγορά για την κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού

Σύμφωνα με εισήγηση των υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, καταργείται ο Αστυνομικός Σταθμός Ζαγοράς, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

«Ενώ σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κάθε Καλλικρατικός Δήμος έχει ένα Αστυνομικό Τμήμα ή Σταθμό όπως ο νόμος προβλέπει, για τον Καλλικρατικό Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου δημιουργήθηκε Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο ονομάζεται Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, με έδρα την Ανακασιά, στα όρια του Δήμου Βόλου, όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι υπηρεσίες», σημειώνει ο Δήμος, προσθέτοντας ότι το εν λόγω τμήμα θα αστυνομεύει μία περιοχή μέχρι και 70 χιλιόμετρα μακριά και αφού πρέπει να ανέβει και να κατέβει ένα ολόκληρο βουνό.

Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Χαγοράς Μουρεσίου, με απόφαση που έχει ήδη πάρει είναι αποφασισμένο να διεκδικήσει τον Αστυνομικό Σταθμό με κάθε τρόπο. Για τις φήμες αυτές είχαν ενημερωθεί εδώ και καιρό όλοι οι παράγοντες και οι βουλευτές του Νομού Μαγνησίας”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος