Σε ρυθμούς Hells Angels το Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Σε ρυθμούς μιας πολύ μεγάλης διοργάνωσης κινείται η Ηγουμενίτσα, καθώς χιλιάδες μοτοσικλετιστές από κάθε γωνιά του πλανήτη κατακλύζουν την πόλη. Το παγκόσμιο ραντεβού των Hells Angels φέτος φιλοξενείται στην περιοχή του Δρεπάνου και το κύμα επισκεπτών φτάνει σταδιακά στην πόλη.

Η προσέλευση κορυφώνεται σήμερα (5/6) το μεσημέρι για την επίσημη εκκίνηση των εκδηλώσεων της διεθνούς συνάντησης.

Έως τώρα έχουν φτάσει περίπου 2.000 μοτοσικλέτες ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία άνω των 5.000 ατόμων. Πέρα από τις μοτοσικλέτες, αρκετοί είναι όσοι φτάνουν οδικώς είτε μέσω των αυτοκινητοδρόμων είτε μέσα από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Η τοπική αγορά βλέπει καλοπροαίρετα την εκδήλωση καθώς ήδη καταγράφεται πολύ μεγάλη ζήτηση σε ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης. Υπάρχει, βέβαια και μία μερίδα κατοίκων, που στέκεται επιφυλακτικά σε όλο αυτό λόγω περιστατικών βίας με τα οποία έχει συνδεθεί η συγκεκριμένη ομάδα κατά το παρελθόν.

Μέχρι τώρα, έχουν γίνει δέκα συνολικά είναι οι συλλήψεις ατόμων στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Αρχές. Επτά αφορούν την περιοχή του Προμαχώνα, όπου υπήκοοι Πολωνίας και Βουλγαρίας συνελήφθησαν με μαχαίρια, γκλοπ και σιδερογροθιές. Οι άλλοι τρεις, υπήκοοι Γερμανίας συνελήφθησαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Οι Αρχές θα παραμείνουν σε επιφυλακή μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Χρήστος Ανεμοζάλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος