Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στην Όξφορντ Στριτ, στον πλέον εμπορικό δρόμο του Λονδίνου, καθώς υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς στο σταθμό του μετρό. Όπως έγινε γνωστό από την αρχή διαχείρισης των μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας δύο ώρες μετά, οι δύο σταθμοί του μετρό του Λονδίνου -Όξφορντ Σέρκους και Μποντ Στριτ- άνοιξαν εκ νέου μετά το περιστατικό, το οποίο αρχικά η αστυνομία γνωστοποίησε ότι διαχειρίζεται ως “πιθανόν σχετιζόμενο με τρομοκρατία”. Η αστυνομία επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί ή ότι υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.
Νωρίτερα δεκάδες αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και δόθηκε εντολή στους πολίτες να μην κυκλοφορούν.
Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών η αστυνομία του Λονδίνου γνωστοποίησε ότι δεν διαπίστωσε προς το παρόν ενδείξεις πως σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή του Oxford Circus κι ότι δεν έχει εντοπίσει οποιοδήποτε ίχνος κάποιου υπόπτου.
https://twitter.com/metpoliceuk/status/934114936590159872
Επιπλέον, η βρετανική αστυνομία συγκοινωνιών ανέφερε ότι έλαβε μια πληροφορία σχετικά με τον ελαφρύ τραυματισμό μιας γυναίκας.
https://twitter.com/BTP/status/934112039852756992
https://twitter.com/EvdoxiaL/status/934116058545389571
https://twitter.com/TfLTravelAlerts/status/934116397982023691
Σχετική είδηση:Λονδίνο: Εκκενώθηκε ο σταθμός Oxford Circus -Σε εξέλιξη οι έρευνες (video)
Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος