Ρωσία: Τα αεροδρόμια Βνούκοβο και Ντομοντέντοβο ανέστειλαν τη λειτουργία τους για λόγους ασφαλείας

Δύο αεροδρόμια της Μόσχας, το Βνούκοβο και το Ντομοντέντοβο, διέκοψαν τη λειτουργία τους σήμερα το απόγευμα, για λόγους ασφαλείας, ανακοίνωσε η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia.

Λίγο νωρίτερα ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν ανέφερε ότι τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν στη Μόσχα.

«Άλλη μια επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη αποκρούστηκε. Οι ειδικοί των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων εργάζονται στο σημείο όπου έπεσαν τα συντρίμμια» ανέφερε ο δήμαρχος στην ανάρτησή του στο Telegram.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος