Πρωτοβουλίες ενίσχυσης της Λάμψης στη μάχη ενάντια στις παιδικές νεοπλασίες

Εορταστική περίοδος που μπορεί να αξιοποιηθεί και για δράσεις αλληλεγγύης είναι αυτή που διανύουμε και η “ΛΑΜΨΗ” ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, την αξιοποιεί.

Άλλωστε η μάχη με τις νεοπλασματικές παθήσεις της παιδικής ηλικίας μπορεί να είναι νικηφόρα, συνεπώς η ενίσχυση αυτής της προσπάθειας είναι απολύτως χρήσιμη.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος: “Η πώληση πασχαλινων ειδών και λαμπαδων συνεχίζεται! Μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο του γραφείου μας (Κλεανθους 5 με Παπαναστασίου γωνία) και να κάνετε τις αγορές σας, καθημερινές 09:00-17:00, ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου μας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310943396.

Επίσης η ομάδα της Λάμψης έτρεξε και φέτος στο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο! Χαρούμενα πρόσωπα μικρών και μεγάλων που έτρεξαν για την υγεία, έτρεξαν για τα παιδιά που αγωνίζονται για ίαση στα παιδο-ογκολογικά τμήματα της πόλης μας! Σας ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος