Πρόγνωση για την Παρασκευή
Αύριο Παρασκευή στα ανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά και τη νότια Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 24 με 25 βαθμούς στα ανατολικά και τους 29 με 30 στα δυτικά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο οι βοριάδες θα ενισχυθούν σημαντικά αγγίζοντας τα 6 με 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.
Πρόγνωση για το Σάββατο
Στα ηπειρωτικά νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα που από αργά το βράδυ θα ενταθούν στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Βελτιωμένος ο καιρός στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου όπου μόνο στην Κρήτη θα βρέξει τοπικά στα ορεινά. Η θερμοκρασία σε πτώση, δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια και τους 26 με 27 στα δυτικά και νότια τμήματα. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα πνέουν θυελλώδεις στα 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο οι νότιοι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5-6.
Πρόγνωση για την Κυριακή
Στα δυτικά, την Πελοπόννησο, τη Στερεά και τη δυτική Θεσσαλία άστατος καιρός με τοπικές βροχές και στην Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, δεν θα ξεπεράσει τους 21 με 22 βαθμούς και μόνο στα δυτικά και τα νησιά του νότιου και ανατολικού Αιγαίου θα αγγίξει τους 24 με 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νότιοι 5-6 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος