YΠΠΟΑ: Ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την 60η Μπιενάλε Βενετίας 2024

Στο πλαίσιο της εθνικής συμμετοχής στην 60η Διεθνή Καλλιτεχνική Έκθεση της Biennale Βενετίας, που θα πραγματοποιηθεί από 20 Απριλίου έως 24 Νοεμβρίου 2024, το υπουργείο Πολιτισμού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επιμελητές, ιστορικούς τέχνης, τεχνοκριτικούς και θεωρητικούς τέχνης με εμπειρία στην οργάνωση και επιμέλεια εκθέσεων από κοινού με καλλιτέχνες, αλλά και σε καλλιτέχνες από κοινού με τους προαναφερθέντες.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προτάσεων είναι η 31η Μαΐου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Οι προτάσεις κατατίθενται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση demsp@culture.gr και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο που βρίσκεται στη σελίδα http://greeceatvenice.culture.gr/ το οποίο πρέπει να συνοδεύεται από οπτικό υλικό σε ψηφιακή μορφή με τα προτεινόμενα έργα και την παρουσίασή τους στον χώρο του ελληνικού περιπτέρου.

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Εικαστικών, Αρχιτεκτονικής, Φωτογραφίας και Μουσείων Σύγχρονου Πολιτισμού / Τμήμα Εικαστικών Τεχνών, Αρχιτεκτονικής, Φωτογραφίας και Σχεδίου (Ρεθύμνου 1 – Αθήνα, τηλ. 210.8201725, 210.8201734, 210.8201728, 210.8201709). 
 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος