Χωρίς κινητό ο Χιου Γκραντ

Ο πρωταγωνιστής του «4 γάμοι και μια κηδεία» αναφέρεται στο τέλος της εποχής του ρομαντισμού που ήρθε με τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου.

Μετά την πολυσυζητημένη του παρουσία στην τελετή των Όσκαρ, ο Χιου Γκραντ επιστρέφει με δηλώσεις που θα συζητηθούν. Συγκεκριμένα λέει ότι τα κινητά τηλέφωνα κατέστρεψαν την κοινωνικοποίηση στα σετ ταινιών καθώς όλοι έχουν σταματήσει να φλερτάρουν και «πηγαίνουν σπίτι και κοιτάζουν το Twitter».

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του «Dungeons and Dragons: Εντιμότητα μεταξύ κλεφτών» βρέθηκε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, το «The Late Show» με παρουσιαστή τον Στίβεν Κολμπέρ. Εκεί ερωτήθηκε για πολλά και με τον γνωστό κυνικό αγγλικό του τρόπο, μίλησε για όλα.

«Ο [Κουέντιν] Ταραντίνο απαγόρευσε τα κινητά τηλέφωνα από το σετ του, και έκανε πολύ σωστά» […] «Εκεί οι άνθρωποι, «συνουσιάζονται» από ότι μαθαίνω» καθώς φλερτάρουν και ερωτεύονται ξανά στα πλατώ, όπως γινόταν και παλιότερα.

«Οι ταινίες είναι τόσο περίεργες αυτήν την εποχή. Κάποτε μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας γυρισμάτων, μεθούσαμε όλοι το βράδυ, τρώγαμε παρέα και ερωτευόμασταν. […]όλα αυτά σταμάτησαν λόγω των κινητών τηλεφώνων. Όλοι πάνε σπίτι και κοιτάζουν το Twitter. Είναι τόσο λυπηρό», θα πει μεταξύ άλλων.

Οι κριτικές για την ταινία «Dungeons and Dragons: Εντιμότητα μεταξύ κλεφτών» κολακεύουν την ερμηνεία του Χιου Γραντ και όλα δείχνουν ότι στο box-Office του τριημέρου θα πρωταγωνιστήσει.

Πηγή: Indiewire

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος