Ξάφνιασε τους θαυμαστές της η Μπιγιονσέ – Έβγαλε νωρίτερα το «Break My Soul» (video)

Για άλλη μία φορά αιφνιδίασε η Μπιγιονσέ (Beyoncé) με την παρουσίαση του νέου τραγουδιού με τίτλο «Break My Soul», λίγες ώρες πριν από την ανακοινωθείσα ώρα κυκλοφορίας.

Το «Break My Soul» είναι το πρώτο τραγούδι από τα 16 που συμπεριλαμβάνονται στο επερχόμενο 7ο άλμπουμ της με τίτλο «Renaissance».

Σύμφωνα με πηγές του Variety το άλμπουμ περιλαμβάνει χορευτικά και κάντρι κομμάτια με τη συμβολή του συνθέτη των επιτυχιών Ράιαν Τέντερ (Ryan Tedder) και του Ράφαελ Σααντίκ (Raphael Saadiq).

Η βασίλισσα της RnB ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο άλμπουμ στις 29 Ιουλίου. Όμως, το τραγούδι «Break My Soul», έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε μόνο στην ψηφιακή πλατφόρμα Tidal, (υπηρεσία streaming που είναι συνιδιοκτήτης ο σύζυγος της τραγουδίστριας, Jay-Z) τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, και στο Vevo/YouTube μια ώρα αργότερα.

Με τον ίδιο τρόπο είχε παρουσιάσει η Μπιγιονσέ και το προηγούμενο άλμπουμ της με τίτλο «Lemonade» το 2016. Ήταν διαθέσιμο μόνο στο Tidal για τρία χρόνια, μια κίνηση που πιθανότατα της κόστισε αρκετά εκατομμύρια σε δικαιώματα streaming.

Η Μπιγιονσέ δεν έχει μοιραστεί ακόμα άλλες λεπτομέρειες για τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος