Βράβευση Δ. Τσακνή και Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ για την κοινωνική προσφορά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», η πρόεδρος του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και στα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ για την κοινωνική προσφορά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Η κυρία Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη συναυλία των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ στην Ογκολογική Μονάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο, την οποία παρακολούθησαν τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί και οι γονείς τους. Εξέφρασε δε την επιθυμία της για πολύπλευρη συνεργασία με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση στο πλαίσιο προβολής και διάδοσης των σκοπών του συλλόγου.

Στο «σημαντικό μάθημα ζωής και αισιοδοξίας που μας δίνει ο αγώνας των παιδιών» αναφέρθηκε ο κ. Τσακνής, τονίζοντας ότι η ΕΡΤ πάντα θα αγκαλιάζει δράσεις που εμπίπτουν στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ ανέφερε ότι τα Μουσικά Σύνολα θα επισκεφθούν ξανά τη Μονάδα τις ημέρες των Χριστουγέννων, με ένα γιορτινό πρόγραμμα για τους μικρούς ασθενείς.

Ο κ. Τσακνής, επιστρέφοντας στο Ραδιομέγαρο, συναντήθηκε με τους εργαζομένους των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ και τους επέδωσε την τιμητική πλακέτα, «η οποία ανήκει σε όλο το προσωπικό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος