«Δεν μετάνιωσα που άργησα να κάνω τηλεόραση» είπε ο Τάσος Γιαννόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον “Μάκη” από το “Ευτυχισμένοι Μαζί” μίλησε για το θέατρο, για το πώς τον επηρέασε η τηλεοπτική επιτυχία και φυσικά για τον πολύ διαφορετικό ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ “Κάνε ότι κοιμάσαι”.
Για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς ο Τάσος Γιαννόπουλος είπε: « Τρομάζεις λίγο, το έχω ξαναπεί. Ήμουν στη Μεσογείων, οδηγούσα ένα απόγευμα και πέρασε από δίπλα μου ένα αυτοκίνητο και από τις φωνές έφυγα από τη λωρίδα. Σε γνωρίζει ο κόσμος από τη μια μέρα στην άλλη, σε μαθαίνει. Λίγο μαζεύτηκα, σε αλλάζει όλο αυτό».
«Ο Γιάννης Μπέζος μου πρότεινε το ρόλο του “Μάκη”…Είχα άγνοια κινδύνου πριν το Ευτυχισμένοι Μαζί» ήταν κάποια απ’ όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Τάσου Γιαννόπουλου στην ΕΡΤ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος