Σπύρος Μπιμπίλας: Υπάρχουν καταγγελίες ότι ηθοποιός πιέστηκε και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία (video)

Μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη για έναν ηθοποιό που έχει αυτοκτονήσει στο παρελθόν έκανε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4».

Όπως είπε, και σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο Σωματείο, η αυτοκτονία του ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα κακοποιητικής συμπεριφοράς προς το πρόσωπό του.

Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε να πει το όνομα του ηθοποιού, αλλά ούτε και τα ονόματα όσων έκαναν τη συγκεκριμένη καταγγελία. Όμως, εξήγησε ότι αυτά τα ζητήματα τα χειρίζεται το Πειθαρχικό του σωματείου και ότι ο φάκελος έχει προωθηθεί και στην δικαιοσύνη.

«Δεν μπορώ να πω ονόματα. Την υπόθεση την χειρίζεται το Πειθαρχικό, ξέρω όμως ότι όντως υπάρχουν καταγγελίες, ότι πιέστηκε από κάποιους και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία… Το ξέρω από αυτούς που το κατήγγειλαν» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης στάθηκε πλάι μου σαν να ήμουν αδελφός – Αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφερόμενος στην προσωπική τους σχέση, πριν ο τελευταίος κριθεί προφυλακιστέος και οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

«Θυμώνω πολύ το τελευταίο διάστημα όταν βγαίνουν άνθρωποι, ειδικές γυναίκες, και λένε: “Πέρασα δύο ώρες στο καμαρίνι, δεν με πείραξε κανείς, δεν διαγράφω τα άλλα”. Αυτό με ενοχλεί. Μπορεί να περάσει καταπληκτικά στο καμαρίνι, όπως και εγώ πέρασα πολύ ωραία με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή σήμερα – και δέκα ολόκληρα χρόνια δούλευα μαζί του από το πρωί ως το βράδυ», είπε μεταξύ άλλων.

«Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Σε μία περίπτωση, δε, στάθηκε πλάι μου σαν να ήμουν αδελφός. Μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε σχετικά.

«Δεν αρνούμαι ότι ήμουν εγκάρδιος φίλος του, δεν αρνούμαι ότι σε πολύ προσωπικό μου πρόβλημα στάθηκε, αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω. Νιώθω περίεργα και άμήχανα απέναντι σε αυτούς που μιλάνε έτσι. Πρέπει να ακούς και τους άλλους ανθρώπους τι λένε», επισήμανε.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ