Σε ποιο μυαλό δημιουργού σειράς του Netflix ήθελε να μπει ο Σπίλμπεργκ

Το σημαντικότερο κοπλιμέντο που μπορεί κάποιος να κάνει σε ένα νέο σκηνοθέτη είναι να τον αποδεχτεί ένας κατά πολύ πιο σημαντικός και αναγνωρισμένος· ακόμα καλύτερα να θαυμάσει το έργο του. Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο μοναδικός εν ζωή σκηνοθέτης που επί 6 δεκαετίες καταφέρνει να κερδίζει υποψηφιότητες για Όσκαρ αναγνώρισε τη συγκροτημένη αφηγηματική ματιά και το ανοιχτού ορίζοντα όραμα του Χουάνγκ Ντονγκ-χιούκ. Βλέποντας «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» (Squid Game) σε μόλις τρεις μέρες έμεινε άφωνος. Σε πρόσφατη συνάντηση τους του είπε ότι ήθελε να του «κλέψει τον εγκέφαλο».

Αυτό όμως το κομπλιμέντο δεν είναι το μοναδικό που πήρε ο βραβευμένος με χρυσή σφαίρα και 3 βραβεία SAG δημιουργός. Το Netflix του έδωσε ήδη το πράσινο φως για τη νέα του δημιουργία που θα βασίζεται σε κείμενα του σύγχρονου ιταλού φιλοσόφου Ουμπέρτο Έκο. Προσωρινός τίτλος είναι «Το κλαμπ αυτών που σκοτώνουν γέρους». Μέσα στην 25σελιδη σύνοψη του κρύβεται ένα ακόμα πιο βίαιο δημιούργημα που θα κάνει κάθε ηλικιωμένο να τον μισήσει. Τις πληροφορίες αποκάλυψε το έφγκυρο κινηματογραφικό μέσο Variety.

Επιπροσθέτως η αγορά έχει δείξει ενδιαφέρον για να αγοράσει τις παλιότερες ταινίες του που σκηνοθέτησε από το 2007 μέχρι και το 2017. Να θυμίσουμε ότι ο δημιουργός είχε υποβάλλει σε πολλά δίκτυα «Το παιχνίδι του Καλαμαριού» και είχε απορριφθεί ενώ από την πίεση του στα γυρίσματα, όταν τελικά εγκρίθηκε, έχασε αρκετά δόντια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος