«Μια νύχτα του Αυγούστου» της Β. Χίσλοπ: Βουτιά στα ’50s με φόντο την Κρήτη — Από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1

Νέα σειρά από το Φθινόπωρο στην ΕΡΤ: «Μια νύχτα του Αυγούστου» ο τίτλος, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί».

Την ερχόμενη σεζόν η ΕΡΤ μας ταξιδεύει στην Κρήτη, στον Άγιο Νικόλαο και στην Πλάκα, το παραθαλάσσιο χωριό απέναντι από την Σπιναλόγκα, την αποικία των λεπρών, στη νέα σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέα Βικτόριας Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε φέτος με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ πρωταγωνιστούν γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουνίου.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Κυρίτση

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ