Κανάλι ERTNEWS: «Στον αέρα» σε όλη την επικράτεια (video)

Array

Τα δεδομένα στον τομέα της ενημέρωσης αλλάζει από αυτή τη σεζόν η ΕΡΤ, η οποία βρίσκεται και φέτος στην πρώτη γραμμή της έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης με καθημερινές πρωινές εκπομπές, αλλά και με ανάλογες ειδησεογραφικές ζώνες για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο. 

Πρωτοποριακό, καινοτόμο, το νέο αποκλειστικά ενημερωτικό κανάλι ΕΡΤNEWS, από τις 19 Σεπτεμβρίου, oι τηλεθεατές μπορούν να το παρακολουθούν στις πρώτες θέσεις του τηλεκοντρόλ τους σε υψηλή ευκρίνεια (HD), ενώ ήδη μεταδίδεται και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, Cosmote και Nova.

Αν δεν έχει ήδη εμφανιστεί στις οθόνες σας στις πρώτες θέσεις της τηλεόρασής σας, θα χρειαστεί να κάνετε έναν αυτόματο επανασυντονισμό από τις ρυθμίσεις του τηλεκοντρόλ και θα το βρείτε μαζί με τα άλλα κανάλια της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι η μετάδοση του ΕΡΤNEWS έχει ήδη αρχίσει και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, Cosmote και Nova.

Το ΕΡΤNEWS παρέχει αδιάλειπτη ενημέρωση όλο το 24ωροεπτά ημέρες την εβδομάδα, ενώ στις καινοτομίες που εισάγει είναι το λεγόμενο L Banner. Πρόκειται για ένα ειδησεογραφικό εργαλείο που σχεδιάστηκε από την ΕΡΤ, σε συνεργασία με την ιρλανδική δημόσια τηλεόραση. Οι ειδήσεις εμφανίζονται και γραπτώς (στο κάτω και στο δεξί μέρος της οθόνης), προκειμένου να έχουν συνεχή ενημέρωση και οι τηλεθεατές με προβλήματα ακοής.

Μία ακόμη καινοτομία του νέου ενημερωτικού καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης είναι η στρατηγική συνεργασία του ΕΡΤNEWS με το διεθνές δίκτυο Euronews, τις ειδήσεις του οποίου θα μεταδίδει τέσσερις φορές την ημέρα, και συγκεκριμένα στις 13:00, στις 16:00, στις 19:00 και στις 22:00.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος