Το πρώτο Thessaloniki Fringe Festival έρχεται τον Μάιο με 14 παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Από τις 25 έως τις 28 Μαΐου 2023, το Thessaloniki Fringe Festival θα μετατρέψει επτά χώρους σε όλη τη Θεσσαλονίκη σε ζωντανούς κόμβους καλλιτεχνικής εξερεύνησης. Παρουσιάζοντας τόσο καταξιωμένα όσο και ανερχόμενα ταλέντα, αυτό το φεστιβάλ προσφέρει μια πλατφόρμα για καλλιτέχνες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και να μοιραστούν τις μοναδικές τους ιστορίες με το κοινό.

Οι 14 εκδηλώσεις θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα ειδών και στυλ με θεατρικές εμπειρίες, όπως το “Καθετί το Υπέροχο” (Ελλάδα), παραστάσεις, όπως το “Ensō Kreis” (Ιταλία) και σύγχρονες παραστάσεις τσίρκου, κωμωδίας και μουσικής, όπως το “Bunny, Bunny” (Ιρλανδία), το “Mr. Collage” (Ελλάδα) ή το “The room of our childhood” (Λευκορωσία).

Επιπλέον, το “ThessFringe” θα περιλαμβάνει τρία διαδραστικά εργαστήρια που έχουν σχεδιαστεί για να εμπλέξουν τους συμμετέχοντες σε πρακτική δημιουργική εξερεύνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως το πρόγραμμα του φεστιβάλ, τα εισιτήρια και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.thessfringe.com.

Χορηγός επικοινωνίας 958fm

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος