Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης θα φωτίσει ξανά τις οθόνες έξι αιθουσών

Από το φθινόπωρο, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης θα αναλάβει το πρόγραμμα για τις έξι αίθουσες στην Europaallee, στο πρώην Kosmos House of Culture που θα επαναλειτουργήσει κατά τη διάρκεια του 19ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ζυρίχης με την ονομασία “Frame” και θα προβάλλει ταινίες καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

«Το ZFF έχει δεσμευτεί στον κινηματογράφο από την ίδρυσή του», εξηγεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής Christian Jungen. «Γι’ αυτό και χαιρόμαστε που σύντομα θα είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε τη μαγεία του κινηματογράφου στις οθόνες αυτών των υπέροχων κινηματογραφικών αιθουσών – και δεν είναι μόνο το νεανικό κοινό της Ζυρίχης που τις αγαπάει, αλλά και αστέρες όπως η Charlotte Gainsbourg, ο Oliver Stone και ο Ray Parker jr. έχουν επίσης εντυπωσιαστεί από την τεχνολογία και την άνεσή τους».

Τα εγκαίνια των έξι αιθουσών με τις 796 θέσεις θα πραγματοποιηθούν κατά την έναρξη του 19ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης. «Αυτό θα διασφαλίσει ότι ο οίκος θα είναι γεμάτος δραστηριότητα από την αρχή», λέει ο Jungen.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες και οι χώροι εκδηλώσεων θα λειτουργούν από την Spoundation Motion Picture AG, την εταιρεία μάρκετινγκ και εκδηλώσεων πίσω από το Φεστιβάλ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος