To ERTFLIX πλέον προσβάσιμο και στην COSMOTE TV

Array

Το ERTFLIX, με χαρά ανακοινώνει ότι είναι πλέον προσβάσιμο και για τους συνδρομητές της Cosmote TV, από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021. Όλοι οι νέοι κάτοχοι του νέου Cosmote TV box, θα βρουν την εφαρμογή αυτόματα στην οθόνη τους, καθώς η Cosmote το έχει ήδη κάνει γι’ αυτούς, εντάσσοντας την δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ στις προτεινόμενες εφαρμογές της Cosmote.

To μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να πατήσουν από το τηλεκοντρόλ τους, το home button και να επιλέξουν από τις εφαρμογές (app) το ΕRTFLIX. Με τον εύκολο αυτό τρόπο, μπορούν να απολαύσουν χιλιάδες ώρες από ταινίες, σειρές, παιδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, μουσικές συναυλίες και φυσικά ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις από τα κανάλια EΡΤSports που πλέον προβάλλονται αποκλειστικά στο ERTFLIX, τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Οι συνδρομητές της Cosmote αν θέλουν μάλιστα, μπορούν από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, να εντάξουν το ΕRTFLIX στις αγαπημένες τους εφαρμογές της πρώτης οθόνης της Cosmote, απλώς, πατώντας το κουμπί (+) και επιλέγοντάς το χαμογελαστό προσωπάκι του ΕRTFLIX.

Οι παλαιότεροι συνδρομητές με συσκευές android box COSMOTE TV, δεν έχουν παρά να αναζητήσουν το Ertflix με «εύρεση» στις εφαρμογές και να το εγκαταστήσουν μόνιμα στο Μενού τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος