Το ERTFLIX γιορτάζει: Ένας χρόνος ζωής της ψηφιακής πλατφόρμας (video)

Η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, έχει γενέθλια και μέσα σε μόλις μία χρονιά έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια. Με ξεχωριστές ελληνικές και ξένες ταινίες, ντοκιμαντέρ, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές, και με περισσότερα από 4.000 βίντεο, το ERTFLIX απέκτησε φανατικούς τηλεθεατές.

Το ERTFLIX σήμερα γιορτάζει. Έναν χρόνο μετά την έναρξη της, η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ σβήνει το πρώτο της κεράκι στη δική της τούρτα, γιορτάζοντας μια πρωτοφανή επιτυχία η οποία ανήκει πρωτίστως στους χιλιάδες φίλους που το επισκέπτονται.

Η Γενική Διευθύντρια Marketing και Εμπορικής Εκμετάλλευσης, Κωνσταντίνα Κουτρούλη μίλησε στην εκπομπή “Συνδέσεις” για το τεχνολογικό εγχείρημα που ανέβασε τον πήχη και πέτυχε πολύ υψηλούς στόχους.

“Καταφέραμε ένα τεχνολογικό επίτευγμα να μετατραπεί σε ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό brand, πρόσφατη έρευνα ανέδειξε το ERTFLIX πρώτο ανάμεσα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες τηλεόρασης στην Ελλάδα”

Ο Νέγρος του Μοριά παρουσίασε ένα τραγούδι-έκπληξη και έκανε ένα μοναδικό δώρο στην ΕΡΤ για τα πρώτα γενέθλια του ERTFLIX. Το video που έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή “φλΕΡΤ” παρουσιάζει μέσα από τις ρίμες του δημοφιλούς ράπερ τη συνήθεια που έγινε λατρεία.

Στον έναν χρόνο λειτουργίας του, περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια τηλεοράσεις έχουν ήδη συνδεθεί έστω μια φορά με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ενώ στους 12 τελευταίους μήνες δέχθηκε περισσότερες από 50,3 εκατομμύρια επισκέψεις.

Η πλατφόρμα του ERTFLIX με πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο παρέχει πρόσβαση σε όλο τον πληθυσμό από διαφορετικές εφαρμογές. Και όλα αυτά δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Πηγή: ΕΡΤ, Επιμέλεια: Μάριος Κωνσταντινίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος