Το Διεθνές Φεστιβάλ Ερυθράς Θάλασσας τιμάει τον Γκάι Ρίτσι

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας ανακοίνωσε στο πλαίσιο του προγραμματισμού της δεύτερης έκδοσης του, ότι ο αναγνωρισμένος Βρετανός σκηνοθέτης Guy Ritchie θα λάβει τιμητικό βραβείο ως αναγνώριση της εξαιρετικής του συμβολής στην κινηματογραφική βιομηχανία. Η βράβευση θα γίνει κατά την τελετή έναρξης της δεύτερης έκδοσης του φεστιβάλ στην Τζέντα στην ανατολική ακτή της Ερυθράς Θάλασσας.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από την 1η έως τις 10 Δεκεμβρίου και θα παρουσιάσει 131 ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους από 61 χώρες σε 41 γλώσσες.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ερυθράς Θάλασσας τιμάει τον Γκάι Ρίτσι
(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Ο βρετανός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Guy Ritchie θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες με ενεργό δράση μέχρι σήμερα. Είναι ένας ταλαντούχος αφηγητής με μοναδικό στυλ και προσωπικό ύφος. Ταινίες του που ξεχωρίζουν είναι το «Δυο καπνισμένες κάνες», «Η αρπαχτή», «RocknRolla», «Sherlock Holmes», «Κωδικό όνομα U.N.C.L.E.». Επίσης, έχει συνεργαστεί με την τέως γυναίκα του Madonna στο remake της ταινίας «Η Κυρία και ο Ναύτης», που μάλιστα μέρος της γυρίστηκε και στην Ελλάδα.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ερυθράς Θάλασσας τιμάει τον Γκάι Ρίτσι
(AP Photo/Sang Tan, File)

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, ο Guy Ritchie θα λάβει μέρος στην εκδήλωση “in Conversation” όπου οι θεατές του Φεστιβάλ θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να τον ακούσουν να μιλά για την κινηματογραφική του καριέρα και τα επιτεύγματά του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος