Θεσσαλονίκη: Η Κατερίνα Μακαβού live στις 11 Μαρτίου

Η τραγουδοποιός Κατερίνα Μακαβού, μετά και την κυκλοφορία του καινούργιου της άλμπουμ, με τίτλο «Άνθρωποι», έρχεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 11 Μαρτίου, για να παρουσιάσει τον νέο κύκλο εμφανίσεών της: τα «Room sessions», στο Καφωδείον Ελληνικό Upstairs (Ελευθερίου Βενιζέλου 45), στις 21:30 μ.μ.

Για πρώτη φορά, ζωντανά τα καινούργια της τραγούδια, τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία αλλά και αυτά που την επηρέασαν και καθόρισαν τη μουσική της ταυτότητα, «ενώνονται» πάνω στην ίδια σκηνή. Τα τραγούδια, όπως «φτιάχτηκαν» μέσα σε ένα δωμάτιο.

Από τρεις μουσικούς: ένα κοντραμπάσο, μία ηλεκτρική και μία ακουστική κιθάρα, με loops και ατμοσφαιρικά ηχοχρώματα, άλλοτε με ηλεκτρικές εξάρσεις και άλλοτε με τις «γυμνές» ερμηνείες των τραγουδιών, που οδηγούν σε ένα μουσικό ταξίδι με άξονα τα τραγούδια τής τραγουδοποιού, μπλεγμένα με αγαπημένα της των Λου Ριντ, Λένας Πλάτωνος, Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργου Ζαμπέτα κ.ά.

Η Κατερίνα Μακαβού παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό, αισθαντικό, αλλά και δυνατό live, με την ιδιαίτερη προσωπική της σφραγίδα.

Οι συντελεστές

Παίζουν: Αθηνόδωρος Καρκαφίρης (ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα, loops, φωνητικά), Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο, loops, φωνητικά).

Photo: Βασίλης Βασιλείου.

Είσοδος: €8.
Κρατήσεις στο Τ. 2310-279.159.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος