Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Μεταμόρφωσης – 50 προβολές έως και το Σεπτέμβριο

Στις 25 Ιουνίου ξεκινά η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Μεταμόρφωσης, με ένα πρόγραμμα προβολών που θα διαρκέσει για ένα τετράμηνο.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Μεταμόρφωσης: «Με μεγάλη χαρά και πιστοί στο καλοκαιρινό μας ραντεβού προετοιμάσαμε με σεβασμό, θετική σκέψη, πλουραλισμό και εξωστρέφεια τη Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου μας.

Θα γίνουν συνολικά 50 προβολές με ελεύθερη είσοδο για όλους, ξεκινώντας από τέλη Ιουνίου, με ταινίες για παιδιά (κάθε ηλικίας) και μεγάλους. Ένα πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.

Φυσικά μετά την επιτυχία της δράσης “Ραντεβού στο σινεμά με τον παππού και τη γιαγιά” δεν θα μπορούσαμε να μην φροντίσουμε να συνεχιστεί και φέτος, συνεργαζόμενοι με την αντίστοιχη διεύθυνση, για τους “μεγάλους μας εφήβους”, τα μέλη των ΚΑΠΗ μας, με προγραμματισμένες ειδικές προβολές.

Θα υπάρξουν και συνδυαστικές θεματικές δράσεις όπως μικρές συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα, παραστάσεις κουκλοθέατρου (κ.α) που θα πραγματοποιηθούν πριν από επιλεγμένες προβολές, ενώ μια νέα καινοτομία, που φέτος εγκαινιάζεται, αποτελεί η διεξαγωγή προβολών σε τρία νέα σημεία της πόλης μας, εκτός από το 1ο ΔΣ και το Ανοιχτό Θεατράκι Αττικής Οδού, που θα αποτελέσουν τους κύριους χώρους. Επιπλέον έχει προγραμματιστεί ειδική προβολή με θέμα σχετικό με τους τετράποδους φίλους μας που θα συνοδευτεί από ανάλογη δράση σε συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία.

Επιλέχθηκαν ταινίες για όλα τα γούστα, πολλές εξ’ αυτών οσκαρικές, καθώς και άλλες που έχουν αποσπάσει διακρίσεις και βραβεία σε διεθνή & ελληνικά κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα εκτείνεται σε 4 μήνες και πιστεύουμε ότι θα κάνει ομορφότερες τις καλοκαιρινές μας νύχτες. Αυτονόητο πως είναι υποχρεωτική η τήρηση των μέτρων για την πρόληψη της Covid 19 (όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές). Ραντεβού στη μεγάλη οθόνη λοιπόν!».Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Μεταμόρφωσης – 50 προβολές έως και το Σεπτέμβριο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος