Θέατρο Τέχνης: Παρακολούθηση παραστάσεων και από το σπίτι

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις της χειμερινής σεζόν του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στις δύο σκηνές του (Υπόγειο και Φρυνίχου) με επιπλέον προληπτικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19). Οι χώροι και των δύο σκηνών του Θεάτρου εξαερίζονται και απολυμαίνονται καθημερινά με ειδικά αντισηπτικά, ενώ κατά τη διάρκεια παρακολούθησης των παραστάσεων τηρείται η απόσταση ασφαλείας ενός μέτρου μεταξύ των θεατών.

Παράλληλα, από την ερχόμενη εβδομάδα, οι φίλοι του Θεάτρου Τέχνης που χρειάζεται να αποφεύγουν την έκθεση σε εξωτερικούς χώρους (νοσούντες, ευπαθείς ομάδες, παιδιά κλπ.) θα μπορούν, με ένα χαμηλό αντίτιμο, να παρακολουθούν τις τρέχουσες παραστάσεις “on demand”, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Θεάτρου Τέχνης.

Η νέα δυνατότητα της παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων μέσω διαδικτύου (πρόγραμμα «Το Θέατρο Τέχνης -και- στο σπίτι») αφορά τα έργα της σεζόν που παίζονται αυτή τη στιγμή στις δύο σκηνές το Θεάτρου και απευθύνονται τόσο στο ενήλικο, όσο και στο εφηβικό/παιδικό κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα και στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεάτρου Τέχνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ