Ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του ΚΠΙΣΝ προς την ελληνική κοινωνία (video)

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου όλοι οι πολίτες είναι προσκεκλημένοι να γιορτάσουν στην ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας.

Αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις συνθέτουν ένα πρόγραμμα-έκπληξη αποσπάσματα του οποίου θα αποκαλυφθούν σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής!

Χορός, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, αστική κουλτούρα και happenings συναντιούνται σε έναν δημιουργικό διάλογο και αντανακλούν τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης που μπορεί να αγκαλιάσει το ΚΠΙΣΝ.

Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται “ζωντανά” σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων, στον Φάρο και στο Ξέφωτο, και στο τέλος όλοι μαζί οι επισκέπτες θα στρέψουν το βλέμμα τους προς τον ουρανό για να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων!

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Είσοδος ελεύθερη
Έναρξη εκδήλωσης: 18:00

Ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του ΚΠΙΣΝ προς την ελληνική κοινωνία (video)Οι διαθέσιμες θέσεις στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος έχουν εξαντληθεί.

Η εκδήλωση είναι σχεδιασμένη ώστε όλοι οι επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε δρώμενα που θα διαδραματίζονται σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ.
Παράλληλα, η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, τον Πύργο Βιβλίων, τον Φάρο και το Ξέφωτο.
Για την παρουσία σας στους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους εντός του ΚΠΙΣΝ που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα, δεν απαιτείται προεγγραφή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος